Juleverksted

Første søndag i advent var det et lite juleverksted hos Nina, hvor vi bakte pepperkaker og lefser og pynta pepperkakehus.

Første søndag i advent var det et lite juleverksted hos Nina, hvor vi bakte pepperkaker og lefser og pynta pepperkakehus. André, Sunniva, Live, Signe og Trine møtte opp med godt mot, selv om Sunniva og André måtte forlate oss etter hvert for å spille under julegrantenningen på kongens plass. Vi fikk bakt en haug med pepperkaker, og smakt på både deig og ferdige kaker! Signe og Nina tok ansvar for lefsene mens resten bakte pepperkaker. Nina stekte lefser og Signe lagde gnikk, til sammen ble det gnikkalefser! Resultatet ble ikke helt som tenkt, men de smakte godt og vi sa oss fornøyd med det.

Pepperkakehuset ble kjempeflott, med byggmester Trine i spissen med melisglasuren, og Signe og Live som dyktige assistenter i pyntingen. Nina basket fremdeles med lefsene. Vi pyntet et par pepperkaker i tillegg med restene fra huset, men de ble spist opp etter hvert J

Alice og Kouya dukket opp etter hvert og vi slo følge med dem til kongens plass for å se på julegrantenningen. Sunniva og André laget vellyd sammen med de andre musikantene, og vi tok et par runder rundt treet for å virkelig naile julestemningen. Da dette var over returnerte vi til Nina for å kokkelere ferdig, og spise et par mandariner (de fleste var så lei av kakespising på det tidspunktet at frukt fristet mest).

juleverksted komtrainee