Hege på Lerøy

yngel

Etter to hektiske kombinerte moduler i både Kristiansund kommune og Møre og Romsdal fylkeskommue, har jeg nå beveget inn i fiskerinæringen, hos Lerøy Midt.

Etter to hektiske kombinerte moduler i både Kristiansund kommune og Møre og Romsdal fylkeskommue, har jeg nå beveget inn i fiskerinæringen, hos Lerøy Midt.

Å ta farvel med hyggelige og engasjerte kollegaer er veldig rart. Følelsen av å være viktig for bedriften vokser ettersom jeg blir bedre kjent med systemet. Etter en modul- som skal sies å gå riktig så fort, beveger vi oss videre inn i ukjente områder, nettopp for å lære enda mer.

I Lerøy skal jeg fortsette å bruke min kunnskap innenfor markedsføring og profilering. Jeg skal ha hovedansvaret for Toppidrettsveka, da Lerøy også i år går inn som hovedsponsor. I tillegg skal jeg jobbe med  interne arrangementer, annonsering, presentasjoner, brosjyrer, åpning av et av verdens største settefiskanlegg, utvikling av intranett og mye, mye mer.

Jeg ser fram til å sette igjen spor hos Lerøy Midt som er en kjempeflott arbeidsplass med trivelige mennesker, og som har et veldig godt arbeidsmiljø.

Bildet øverst er et jeg har tatt av nyklekket yngel.