Trainee Yngve Kruse

“Muligheten til å være trainee har gitt mye mer enn om jeg hadde gått rett inn i en vanlig jobb”, sier Yngve Kruse, prosjektleder Bølgen Næringshage i Kristiansund. Etter studier i Trondheim, mente han Kom Trainee i hjembyen Kristiansund var en spennende karrieremulighet. Her fikk han muligheten til å jobbe i Kom Vekst og Vestbase. Ellers påpeker Yngve at den personlige oppfølgningen og utviklingen han fikk gjennom fagprogrammet og coaching, har gjort han bedre rustet til arbeidslivet. Det sosiale  med de andre traineene er noe Yngve setter pris på å ha fått gjennom tida si som trainee.

Gjennom jobbperiodene fikk Yngve et stort nettverk i regionens næringsliv og i byen forøvrig. “Innsikt i og ydmykhet for den innsatsen som gjøres i bedriftene for å skape aktivitet  i regionen,” er noe jeg tar med meg videre, sier Yngve. 
 
I dag jobber Yngve som prosjektleder ved Bølgen Næringshage. Selv om dette ikke er en av  partnerbedriftene i Kom Trainee, mener han at tiden som trainee kan tilskrives mye av æren for at han nå jobber her. Som trainee fikk han vist seg fram, og ble lagt merke til gjennom oppgavene han løste for sine bedrifter.