Trainee Madeleine Hauge Hide

Født: 1992

Kommer fra: Gursken på Sunnmøre

Utdanning:

Bachelorgrad i internasjonal markedsføring fra Høgskolen i Sørøst-Norge og utenlandsopphold ved Pacific Lutheran University, USA.

Bachelorgrad i Økonomi og Administrasjon fra NTNU Ålesund.

Modulbedrift: Skretting

Jeg fikk et godt inntrykk av Kom Trainee allerede fra starten av. Mitt første møte var med traineer fra Kom Trainee når de kom på besøk til NTNU Ålesund i forbindelse med karrieredagen 2016. Jeg gikk på presentasjonen som de hadde og bestemte meg da for å søke. Et traineeprogram med spennende bedrifter i en spennende region var det som fikk meg til å søke. Jeg var veldig motivert da vi ble samlet til intervjudager i Kristiansund. Etter litt organisering av Kom Trainee, ble det klart at jeg startet hos Skretting 1 september 2017, og frem til det fortsatte jeg å studere ved NTNU Ålesund.

Skretting er en bedrift som passer perfekt for meg og mitt fokus i utdanningen. Det som er så bra med Kom Trainee er at de gjør sitt ytterste for å finne bedrifter som passer til deg og din bakgrunn. De hjelper deg med å utnytte det du har lært gjennom studiene i praksis som trainee. Jeg har blitt tatt godt imot på salgsavdelingen, og gleder meg til jobbe hos Skretting fremover.

Madeleine Hauge Hide