Trainee Live Maria Larsen

Utdanning: Samfunnsvitenskapelig bachelor med fordypning i sosialantropologi og samfunnsøkonomi, NTNU.

Master i Tverrfaglige Kulturstudier med spesialisering i teknologi, kunnskap og samfunn, NTNU

Hospiterer i: SpareBank 1 Nordvest, Statoil, Tidens Krav

Live Maria om Kom Trainee og Kristiansund

Jeg ønsket å bli trainee fordi det er en spennende start på yrkeskarrieren! Man får en unik mulighet til å teste ut og utvikle sin kompetanse. Det at man skal jobbe for tre ulike bedrifter gjør at man får testet ut hvordan egen fagkunnskap og kompetanse kan brukes på flere felt. Man får mye erfaring på kort tid, og man far samtidig mer oversikt over hvilke muligheter man har som nyutdannet.

Da jeg fikk jobben i Kom Trainee, hadde jeg kun vært i Kristiansund én gang tidligere – på intervjudagene. På tross av at jeg ikke hadde noen forbindelse til Kristiansund eller regionen for øvrig, var jeg ikke i tvil om at Kom Trainee var det rette for meg! En traineestilling var den karrierestarten jeg ønsket meg aller mest, så tilbudet fra Kom Trainee var for godt til å takke nei til! Jeg trives kjempegodt i byen og er glad for at jeg grep muligheten til å flytte hit.

Det som er veldig positivt med å være en del av Kom Trainee, er at du raskt får et stort nettverk, både faglig og sosialt. Traineene finner stadig på ting sammen. Vi har det rett og slett veldig artig! I tillegg til mange sosiale aktiviteter, deltar også traineene på utviklende fagsamlinger og coachingtimer med sertifisert coach. Alt ligger altså til rette for at man som trainee skal få to spennende og lærerike år i Kristiansundsregionen.