Trainee Line Nes Jordahl

Alder: 29 år
Hjemkommune: Kristiansund
Utdanning: Bachelor i samfunnsvitenskapelige fag med fordypning i statsvitenskap og Master i Industriell økologi med fordypning i miljøpolitikk og ledelse, NTNU. Tidligere arbeidserfaring som veileder i NAV.
Mine modulbedrifter: Helse Møre og Romsdal og Kristiansund kommune

Etter seks år med studier i Trondheim flyttet jeg hjem til byen ut i havgapet, som jeg er så glad i. Det har jeg ikke angret på. Kristiansund er akkurat passe stor, og byr på vakker natur, kultur og trivelige mennesker. Mitt inntrykk er at det er lett å bli kjent med folk i Kristiansund. Selv om jeg hadde bodd borte i flere år, tok det ikke lang tid før jeg trivdes, og følte meg hjemme i Kristiansund igjen.

Etter å ha jobbet ved NAV noen år, valgte jeg å søke Kom Trainee. Dette i hovedsak fordi jeg ønsket å finne ut hvordan jeg kunne bruke min kompetanse innen statsvitenskap og miljø i Kristiansund.  Jeg hadde i forkant hørt mye positivt om traineeprogrammet av venner og kjente. I løpet av min traineeperiode får jeg lov til å arbeide i to forskjellige bedrifter, delta på et spennende og matnyttig fagprogram og bli kjent med mange nye mennesker. Kom Trainee har rykte på seg for å være et sosialt traineeprogram, og etter 4 måneder som trainee, kan jeg skrive under på at dette stemmer.

Per nå arbeider jeg med innføring av miljøledelse i Helse Møre og Romsdal. Dette er midt i blinken, med tanke på min fagbakgrunn. Jeg er delaktig i å kartlegge hvordan helseforetaket påvirker ytre miljø, og i å utarbeide tiltak for forbedring. I tillegg arbeider jeg med å organisere opplæring for de ansatte med tanke på miljøledelse. Min arbeidshverdag er givende og utfordrerne. Jeg føler at jeg får bidratt med kompetanse, samtidig som at jeg lærer noe nytt nesten hver dag. Min neste modulbedrift blir Kristiansund kommune. Gleder meg allerede til nye utfordringer!

Line Nes Jordahl