Trainee Inger Johnsen

Født: 1989

Kommer fra: Tromsø

Utdanning: Mastergrad i Spansk språk og latinamerikastudium. Enkeltemner i markedsføring, organisasjonsteori og ledelse.

Modulbedrifter: Kruse Larsen og Norges Råfisklag. 


Mitt første møte med Kom Trainee var gjennom hjemmesiden, det var de solide bedriftene som tiltrakk min oppmerksomhet. Med en utdanning som spenner seg over flere felt, så jeg på Kom Trainee som en unik mulighet til å få nye impulser og utfordringer innenfor ulike arbeidsområder.

Jeg er så heldig å få jobbe to moduler for Kruse Larsen AS. Etter snart to måneder i kommunikasjonsbyrået har jeg lært utrolig mye nytt, jeg har fått testet meg i helt nye felt og fått gode råd av mine dyktige kollegaer. Det har vært to måneder med høyt tempo og spennende arbeidsoppgaver og jeg gleder meg stort til fortsettelsen.

Å være trainee i Kom Trainee er fantastisk! Det å ha et solid nettverk av bedrifter som ønsker at man skal lykkes, er en unik måte å komme inn i arbeidslivet på for en nyutdannet. En av mange positive sider ved å være trainee er at man får mulighet til å jobbe med store og små prosjekter, det kreves at man jobber selvstendig samtidig som man får gode råd og veiledning av modulansvarlig og programledelsen. Som nyutdannet i arbeidslivet er det å være trainee i Kom Trainee en uvurderlig mulighet til å utvikle seg både faglig og personlig.

Inger Johnsen