Trainee Ina Cathrine Godø

Utdannelse: Bachelor i petroleumslogistikk fra Høgskolen i Molde, avd. Kristiansund

Hospiterer i: Norske Shell, Vestbase og Statoil.

Ina Cathrine om Kom Trainee og Kristiansund

Å være trainee er en veldig fin og lærerik start på arbeidslivet. Partnernettverket består av mange spennende bedrifter som har lyst til å videreføre erfaring og kunnskap. Jeg får muligheten til å jobbe i tre ulike bedrifter med utfordrende arbeidsoppgaver, samtidig som jeg får støtte og inspirasjon fra de andre traineene og programledelsen. I de tre ulike bedriftene får man også en modulansvarlig som gir utfordringer og støtte. Det å få innsyn i tre ulike bedrifter gjennom to år, gjør at jeg lettere kan se hva jeg kan tenke meg og gjøre etter tiden som trainee.

 Jeg har bodd i Kristiansund noen år før jeg ble trainee, så byen var ikke ukjent for meg. Kristiansund er en veldig koselig by i ”passe” størrelse. Kristiansunderne er et veldig hyggelig og smilende folkeslag. Byen består av 3 øyer som omkranser havnebassenget, noe som gjør byen vakker både på sommer og vinter. Her er mulighetene for fritidsaktiviteter mange!

Det er ikke til å komme bortifra at Kristiansund er en havneby i oljens tegn. Supplybåter og annen båttrafikk er et gjennomgående tema i havnebassenget.

 Det å være trainee er utrolig sosialt, og mye spennende skjer både gjennom fagsamlinger og på fritiden. Her  blir man tatt inn i varmen fra dag 1! Traineene blir ekstra godt kjent og får masse erfaring gjennom arbeidet med nettverksdagen. Arbeidet med nettverksdagen er det traineegruppen som styrer. Alt fra planlegging, økonomi, markedsføring og gjennomføring. Lærerikt og spennende!