Vahid og Aibel

vhid

Jeg begynte min første traineemodul på Aibel. Min start i Aibel var knyttet til et ”Kick off” møte for det nye prosjektet, Deluge. Det ble det en flott mulighet for meg til å bli kjent med et modifikasjonsprosjekt fra begynnelsen sammen med fem andre elektroingeniører.

Jeg begynte min første traineemodul på Aibel. Min start i Aibel var knyttet til et ”Kick off” møte for det nye prosjektet, Deluge. Det ble det en flott mulighet for meg til å bli kjent med et modifikasjonsprosjekt fra begynnelsen sammen med fem andre elektroingeniører.

Arbeidet på Aibel var utfordrende lærerikt fra første dag siden at jeg måtte lære meg mye ny informasjon: Flere webkurs, standarder, tidligere elektriske tegninger, det nye prosjektstudiet og så videre, men jeg fikk raskt kontroll. Etter første måneden var jeg klar for prosjektet, aktiviteter i elektroavdeling og siden jeg allerede da hadde fått all informasjon som jeg trengte for å gjennomføre oppgavene mine.

Jeg lærte mye ganske kjapt takket være sjefen min, Eivin Ole Grønseth. Han sa på traineeløpsmøtet: "Jeg får bruke av Vahid som en fast ansatt siden at han er en ressurs på elektroavdelingen". Det betyr at jeg får en del av arbeidsoppgaver som står på prosjektaktivitetsplanen uavhengig av at jeg er trainee enda, men likevel har jeg mulighet til å spørre spørsmål og lære fra de andre ansatte. I tillegg  sitter vi på et åpent kontorlandskap som gjør det lettere å få umiddelbart hjelp. I elektroavdeling har vi en prosjektansvarlig som forklarer oppgaver til oss også.  Jeg kan si at alle muligeter for å lære og samtidig bruke min kompetanse er tilstede i Aibel. Derfor trives jeg godt og gleder meg til to og halv måneder igjen med mye spennende og utfordrende oppgaver.