Vahid forteller om starten på sin siste modul i Vestbase

Vahid fra Iran er inne i sin siste modul. Her forteller han om livet ved midt-Norges største offshorerettede næringsklynge og "Norges triveligste base", Vestbase.


Etter to moduler hos ingeniørbedriftene Aibel og AkerSolutions, begynte jeg endelig på Vestbase i min siste traineemodul. Basen har blitt kåret til “Norges triveligste Base” og jeg skjønner hvorfor. Her ser jeg mange trivelige kollegaer som kommer til jobb med stor glede, og slik er holdningen blant alle ansatte.  

Da jeg begynte på Norges triveligste base gjennomførte jeg en ukes introduksjonsprogram. Denne uken fikk jeg anledning til å være med forskjellige avdelinger og se hvordan de driver med daglige oppgaver. Det var en unik mulighet for meg å komme kjapt i gang og få en fullstendig forståelse av arbeidet på en forsyningsbase.

Min første oppgave her dreier seg om fiberkabelnettverket på basen. Denne oppgaven er mest relevant for min bachelorgrad i elektro.Oppgaven krever også å være ute på basen på befaring og for å samle inn data. Da har jeg noen opplysninger å jobbe videre med på kontoret mitt.

Det som jeg synes er utrolig spennende er at jeg får mye tillitt som trainee og jeg prøver mitt beste for å levere gode resultater.

Etter at jeg blir ferdig med fibernettverketskal jeg videre til logistikkavdelingen som er relevant med tanke på min mastergradutdanning i logistikk.  Der skal jeg drive med ressursoptimalisering av logistikkprosesser på basen. Det vil si minimaliseringen av ledig-tid og økt utnyttelse av verktøy og maskineri. Jeg gleder meg til å gjøre en god jobb der også.

Ellers vil jeg si at jeg har hatt en fantastisk tid så langt hos Vestbase. Jeg stortrives på basen, og som en ingeniør og logistiker er jeg svært fornøyd med at jeg har fått muligheten til å jobbe ved Norges triveligste base.

 

Vahid