Trøndelagsdagen 2014

Søndag satte gjengen kurs mot Trondheim – nærmere bestemt Trøndelagsdagen. Vi hadde hørt rykter om at det fantes flinke, motiverte og potensielle nye traineer til kull 2014. Her måtte vi rett og slett opp å rekruttere!

Asle, Inger Line, Vibeke, Hege, Vahid og Marielle satte seg på Kystekspressen søndags formiddag og vi gledet oss til å finne ut hvilket potensial som fantes i Trøndelag. Vi sjekket inn på Clarion Hotel & Congress, hvor Trøndelagsdagen skulle arrangeres neste dag.

Mandagen kom fort og vi våknet uthvilt og giret på å møte studentene. Etter frokost stilte vi oss opp på stand og ventet på om det var noen som ville snakke med oss i løpet dagen. Gjett om det var! Makan for en gjeng motiverte og forberedte studenter skal man lete lenge etter. Vi hadde fult trøkk på standen fra begynnelse til slutt og vi møtte utrolig mange flinke og hyggelige unge mennesker. Nå håper vi at vi treffer mange av disse på intervjudagene i mars. En sliten gjeng satte seg på Kystekspressen på ettermiddagen og snorket hele veien hjem til Kristiansund, glade og fornøyd med turen.

Husk søknadsfrist 23. februar