Trainee Per Kristian i Vestbase

vestbase

Førsteårs trainee Per Kristian forteller om hvordan han bruker sin bakgrunn i media, IKT og design i Vestbase.

Det begynner å nærme seg et halvt år siden jeg begynte mitt traineeløp i Vestbase. Vestbase er en særdeles viktig aktør i traineenettverket, med totalt 15 traineer siden oppstarten i 2006. For øyeblikket er vi hele tre traineer her samtidig, noe som både er unikt og veldig hyggelig.

 I løpet av tiden min i Vestbase har jeg fått anledning til å sette meg inn i en bransje jeg visste lite om på forhånd. Jeg trives veldig godt og har blitt kjent med mange hyggelige folk. Miljøet på jobb preges av at det er høyt under taket, og folk er opptatt av at man skal komme inn og utfordre det etablerte med ny ideer og innspill.

 pkrygg

 I Vestbase er man utvilsomt både god og erfaren på det å ta imot nye traineer. Så langt har jeg fått bruke nesten hele spekteret mitt i forskjellige prosjekter. Jeg har en bred og fleksibel medieutdanning, noe jeg tror er en fordel i et traineeløp som mitt. Jeg har blant annet utarbeidet promoteringsmateriell til et internt kurs, bygget opp en liten bildebank, jobbet med presentasjonsmateriell, og holder i disse dager på med å fullføre et filmprosjekt.

 Videre vil jeg i større grad gå over på å utvikle presentasjonsmateriell her i Vestbase, samtidig som jeg gradvis skal gå over i min andre modul i NorSea Group, altså konsernet som Vestbase er en del av. Jeg har allerede fått mitt første prosjekt i konsernet, og skal ned til Stavanger i slutten av februar. Der har jeg fått ansvaret for et spennende filmprosjekt i forbindelse med NorSea Groups 50-års jubileum.