Spennende tider i Kristiansund kommune

Merete har nå jobbet 15 måneder i Kristiansund kommune, Nordmøres største arbeidsgiver.

Jeg har snart fullført mine to moduler i Kristiansund kommune, hvor jeg jobber i Sentraladministrasjonen. Tiden har gått utrolig fort, og jeg synes det er veldig interessant å jobbe innen offentlig forvaltning.

Som statsviter var jeg spent på hvordan kompetansen min kunne brukes i arbeidslivet. Gjennom perioden i kommunen har jeg blant annet jobbet med kommunereform, skolestruktur, organiasjonsutvikling, HMS og sykefravær. Jeg har dermed fått tilegnet meg en allsidig erfaring i løpet av kort tid. Jeg har fått muligheten til å jobbe med oppgavefelt jeg overhodet ikke hadde forestilt meg før jeg startet i kommunen. Det er kjekt å se at kompetansen min kan brukes på ulike måter, i et bredt spekter av oppgaveområder. Det er mye spennende som skjer innen samfunnsutvikling for tiden, og det å få være tett på prosessene har vært utrolig interessant og lærerikt. Ellers har det vært veldig kjekt å få være en del av et sterkt fagmiljø med hyggelige og hjelpsomme kollegaer.

Etter jul bytter jeg modulbedrift, og skal tilbringe åtte måneder ved Plan- og analyseavdelingen i Møre og Romsdal fylkeskommune. Jeg håper at jeg kan ta med meg noe av det jeg har lært i mine to første moduler dit. Jeg ser fram til å jobbe i nok en kompetansebedrift, og til å bli kjent med nye oppgaver og kollegaer.

Bildet er fra innspillsseminar med kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner.

- Merete