Siste modul på Vestbase! En hilsen fra Signe

Tida har gått fort! Nå er jeg i min siste modul som trainee.

Tida har gått fort! Nå er jeg i min siste modul som trainee. De siste 8 månedene holder jeg hus hos Vestbase AS. Vestbase er en forsyningsbase og knutepunktet for offshorebasert logistikk til og fra Norskehavet. Alt som skal inn og ut til oljeplattformene går via basen, og det innebærer at Vestbase tar i mot store skip, lasser og losser, utfører tanking, lagrer og preserverer utstyr, og planlegger og utfører store logistikkoperasjoner for å få de store installasjonene ut og inn fra havet.

Vestbase er kjent for å være Norges triveligste base, og jeg skjønner hvorfor - her har det ikke vært vanskelig å bli husvarm! Det gjør inntrykk når jeg prater med folk og de sier de gleder seg til å gå på jobb hver dag. Jeg storkosa meg når jeg fikk være med arbeidslederne ut og se hvordan de jobber ute på basen. Jeg fikk være med opp i en gigalift og opp i et gigaskip – kriblende artig! Som trainee får man oppleve mange ting man ikke ville fått ellers..

Så hva skal en religionshistoriker gjøre ved en forsyningsbase til olje/ gassnæringen? Jo, jeg  jobber med organisasjonsutvikling og personal – og skal jobbe spesielt med mellomlederstøtte. Blant annet har jeg fått ansvar for å implementere et nytt system for sykefraværsoppfølging, og jeg skal arbeide sammen med mellomledere/ledere med videre tiltak etter en stor arbeidsmiljøundersøkelse. Synes jeg har fått utrolig spennende oppgaver – og mye tillitt som trainee! Kjenner at dette blir en bra lærerik avslutning på et fantastisk løp som trainee.