Marielle ser tilbake på tiden i markedsavdelingen hos Sparebank 1 Nordvest

Det føles som det var i går jeg stod utenfor lokalene til SpareBank 1 Nordvest, nervøs og spent, og nå er jeg allerede ferdig med mine 16 måneder i banken. Hvor ble tiden av?

Jeg visste veldig lite om bank og forsikringsbransjen før jeg startet som trainee hos SpareBank 1 Nordvest. SpareBank 1 Nordvest er en stor lokalbank som har kontorer fra Ålesund i sør til Smøla i nord, hvor hovedkontoret ligger i Kristiansund. Jeg visste ikke at bank har utrolig mange ulike funksjoner og muligheter. Her kan man jobbe innenfor både rådgiving, HR, marked, ledelse, IT, forretningsstøtte og økonomi og med min utdanning havnet jeg på markedsavdelingen.

På markedsavdelingen var vi tre stykker og jeg lærte veldig mye. Arbeidsoppgavene har vært mange og varierte. For å nevne noe så har jeg skrevet pressemeldinger, laget nyhetsbrev, vært ansvarlig for arrangement, deltatt på markedssamlinger, laget markedsmateriell som annonser, produktark og invitasjoner, tatt ut statistikk, hatt ansvar for å lage markedsplan for hele banken, besøkt alle avdelingskontorene, vært konferansekoordinator og delt ut profilartikler. Jeg har fått vært dommer under Bandwagon og delt ut pris. I tillegg har jeg vært med på veldig mange møter ut mot næringslivet og organisasjoner som har gjort at jeg har fått utvidet nettverket mitt betraktelig. Det har vært hektisk til tider, men jeg har arbeidet med to utrolig flotte kollegaer som har tatt godt vare på meg og delt sine erfaringer slik at jeg fikk utviklet min egen kompetanse.


De sier at tiden flyr når man har det gøy, og det har jeg absolutt hatt som trainee i SpareBank 1 Nordvest. Arbeidsmiljøet i banken har vært veldig godt. Jeg ble tatt i mot med åpne armer og fikk være med på veldig mye kjekt. Blant annet fikk jeg være med på blåtur til Gdansk med hele banken, juleverksted, sommerfest, møte Magne Gundersen fra Luksusfellen og strategisamling på fantastiske Knudzonlunden bare for å nevne noe. De har vært flink til å inkludere meg og i tillegg har de vært veldig fleksibel. SpareBank 1 Nordvest har lang erfaring med traineer og det kunne man merke. Jeg har hatt en fantastisk tid med denne gjengen og jeg har ikke bare fått kollegaer, men også gode venner gjennom disse 16 månedene. Nå venter nye utfordringer hos Nordmøre Energiverk som jeg gleder meg til :)