Live(t) i Tidens Krav

2. januar begynte jeg i min tredje og siste traineemodul. Denne gangen gikk turen til mediehuset Tidens Krav. Her ble jeg tatt godt i mot og fikk spennende arbeidsoppgaver fra første dag!

2. januar begynte jeg i min tredje og siste traineemodul. Denne gangen gikk turen til mediehuset Tidens Krav. Her ble jeg tatt godt i mot og fikk spennende arbeidsoppgaver fra første dag!

Livet i Tidens Krav spennende og i høyt tempo! Avisa skal ut, radiosendinger skal lages, og tv-innslag skal filmes og redigeres. Her er det aktivitet nesten hele døgnet! Jeg jobber i økonomi- og administrasjonsavdelingen på huset, hvor jeg blant annet skal lage innhold til et digitalt kundesenter som skal lanseres om ikke så lenge. Jeg har aldri jobbet med web på den måten før, så det er en oppgave som er spennende å ta fatt på. Ikke minst, er det en fin måte for meg å bli raskt kjent med organisasjonen. Som alltid i Kom Trainee, er det en bratt læringskurve, og det trives jeg så absolutt med. Ved siden av arbeidet med kundesenteret, skal jeg også være med på et ombyggingsprosjekt der vi skal gjøre om kontorlokalene til Tidens Krav.  Da skal jeg blant annet reise og besøke andre avishus for å få innspill på hvordan vi best kan utforme kontorlokalene. Det gleder jeg meg til! Jeg ser også fram til å lære mer om medieproduksjon og å jobbe med oppgaver innenfor HR-feltet. Jeg skal blant annet oppdatere organisasjonens personalhåndbok og utarbeide retningslinjer for bruk av sosiale medier. Her kan benytte meg av all den erfaringen jeg fikk da jeg jobbet i HR - avdelingen i min første modulbedrift; SpareBank 1 Nordvest.  

 

(incomplete)

Live