Inspirerende og lærerikt på jobb i Kruse Larsen

Inger Johnsen har nå jobbet 6 måneder hos Kruse Larsen. Dette er hennes første av to moduler i kommunikasjonsbyrået.

De første månedene hos Kruse Larsen har vært veldig spennende og ikke minst lærerike!
Siden jeg startet 1. september 2016 har jeg utviklet meg både faglig og personlig. Jeg har fått jobbe med mange ulike kunder og med både større og mindre prosjekter. Det er utrolig spennende å jobbe for et selskap som har en så variert kundeliste. Ingen prosjekt er like. Jeg får prøve meg innen mange ulike felt, både som prosjektleder og som en del av et større team.

Arbeidsoppgavene er varierte og består i hovedsak av å bistå kunden med kommunikasjonsarbeid og strategiske prosesser. Det kan være å utarbeide informasjons- og kommunikasjonsplaner for en kunde, omdømmearbeid, workshops, drive kampanjer, utarbeide strategidokument og skrive artikler, kronikker, manus og notat. Tidligere i år fikk jeg til og med anledningen til å prøve meg som møteleder, da jeg og kollega Nathalie Stølen ledet Nordmørskonferansen, en av de største konferansene som arrangeres på Nordmøre. Hittil har jeg også fått jobbe litt med kommunikasjonsrelaterte oppgaver på spansk. Det har vært veldig givende. I de spanske kundeforholdene har jeg fått bekreftet hvor viktig det er med kulturforståelse som grunnlag for kommunikasjon i dagens samfunn, et viktig element i kommunikasjonsarbeidet til både små og store internasjonale selskaper i dag. Det er spennende å jobbe i en bedrift med et tett bånd med Spania.

Størstedelen av tiden sitter jeg på kontoret i Kristiansund, men siden jeg også har arbeidssted i Oslo så har jeg blitt god venn med Kvernberget flyplass det siste halvåret. Kruse Larsen består av en gruppe med veldig dyktige mennesker. Det er personer med unik og ulik bakgrunn, det gjør arbeidshverdagen utrolig spennende! Vi jobber som regel alltid i team, noe som gjør at erfaringsutveksling og kunnskap flyter godt i selskapet. Jeg er overbevist om at det å jobbe i team er en viktig faktor for den bratte læringskurven jeg har hatt siden jeg startet i jobben.

Hvis jeg skal trekke ut to ting som gjør min jobb veldig interessant, så er det for det første det å kunne gjøre en forskjell for kunden, om det er gjennom et omfattende strategi- og kommunikasjonsarbeid eller gjennom å gi et enkelt råd, så bidrar man til å gjøre arbeidshverdagen til kunden bedre. Sist, men absolutt ikke minst, så er det muligheten til å få jobbe med så mange dyktige kollegaer. Både arbeidsmåten og bedriftskulturen i Kruse Larsen gjør bedriften til et fantastisk utgangspunkt for en som vil lære mest mulig.

Gjennom jobben har jeg møtt veldig mange spennende mennesker. Mennesker som gledelig overfører kunnskap. Mennesker som inspirerer. Jeg gleder meg stort til fortsettelsen!

 
- Inger

Foto: Maiken Ohr