En dag på Vestbase - Norges største forsyningsbase

vestbase2

Jeg kom hit til Kristiansund to dager før jeg skulle møte opp på Vestbase og ha min aller første dag på jobben. I dag, nesten fem måneder etter første arbeidsdag har jeg hatt mye å gjøre og jeg har fått jobbe med mange koselig mennesker. Første oppgaven min gjekk ut på å skrive en prosedyre om preservering.

Jeg kom hit til Kristiansund to dager før jeg skulle møte opp på Vestbase og ha min aller første dag på jobben. I dag, nesten fem måneder etter første arbeidsdag har jeg hatt mye å gjøre og jeg har fått jobbe med mange koselig mennesker. Første oppgaven min gjekk ut på å skrive en prosedyre om preservering.

Dette var noe som var helt nytt for min del og det er noe som Vestbase skal bruke i sine tjenester. Nå i dag holder jeg på med et prosjekt som handler om bulk og bulksystem. Det har gjort at tiden har bare fløyet av gårde. I denne oppgaven skal jeg registrere alt av bulk og tilhørlig utstyr som Vestbase eier, jeg skal gi en tilstandsrapport og lage et vedlikeholdssystem til enheten som jeg har registrert. I denne perioden har mye av arbeidet vært både inne og ute, og denne uken startet jeg mandagen med en fin liten tur på sjøen for å undersøke og sjekk noen rør som gjekk under kaien. Dette var absolutt ikke feil start på uken (en tur i båt er alltid kos). Denne informasjon som jeg fikk fra turen skal jeg vider bruke i mitt system som jeg lager. Jeg føler at jeg har fått lært mye på den korte tiden her på Vestbase og det blir nok en spennende sluttspurt før jeg skal videre i min neste modul om en liten stund.