Eirins første modul i Axess

eirin

Jeg har snart jobbet et halvt år i Axess, min første modulbedrift som trainee. Som økonom i en ingeniørbedrift stortrives jeg. Axess byr på trivelige kolleger i et ungt og dynamisk arbeidsmiljø.

Jeg har snart jobbet et halvt år i Axess, min første modulbedrift som trainee. Som økonom i en ingeniørbedrift stortrives jeg. Axess byr på trivelige kolleger i et ungt og dynamisk arbeidsmiljø. Her har jeg deltatt aktivt i driftshverdagen fra første stund og jeg har blitt møtt med nye utfordringer hele veien.

Jeg jobber som business controller i Engineering Solutions, et av forretningsområdene til Axess. Min arbeidshverdag består både av faste driftsoppgaver samt flere ulike prosjekt og ad hoc oppgaver. Min rolle som BC er blant annet å opptre som en støttefunksjon for ansatte innenfor mitt forretningsområde og å følge opp økonomien i de ulike prosjektene tilknyttet mine avdelinger. Det er mitt ansvar å følge opp alt fra budsjett, kostnader, fakturering og periodisering samt å gjennomføre lønnsomhetsanalyser for å nevne noe

Tiden i Axess har gått utrolig fort. Til nå har jeg opplevd seks spennende og utfordrende måneder, og jeg har lært utrolig mye. Jeg har fått testet meg selv på flere ulike områder og jeg har lært meg selv bedre å kjenne i løpet av dette halvåret. Jeg synes jeg har fått en veldig bra start på arbeidslivet som trainee og vil anbefale alle som ønsker utfordringer i en spennende arbeidshverdag å søke Kom Trainee.