Det var jo nettopp sommer!

roroi

Jeg har nå vært litt over 6 måneder hos GC Rieber. Først hos GC Rieber Oils og deretter i datterselskapet GC Rieber Omega-3 Concentrates som ble dannet i høst.

Jeg har nå vært litt over 6 måneder hos GC Rieber. Først hos GC Rieber Oils og deretter i datterselskapet GC Rieber Omega-3 Concentrates som ble dannet i høst. En umerkelig overgang i hverdagen, men allikevel artig da det viser at bedriften er i stadig utvikling, og vi beveger oss opp og fram!

Jeg er en del av Forsknings- og Utviklingsavdelingen her, og vi har mye spennende på gang. Siden jeg startet har dagene vært fylt med interessante og utfordrende oppgaver innenfor flere ulike områder. Oppgavene mine har innbefattet alt fra analyser i laboratoriet; planlegging og gjennomføring av studier for å kartlegge stabilitet og for å optimalisere tilsats av antioksidanter i nye produkter; dokumentasjonsarbeid og internasjonal registrering av noen av våre biprodukter; og til bygging av rom for kontrollerte omgivelser til oljen i studiene. Dagene har flydd av gårde og jeg stortrives. Oppgavene mine er selvfølgelig noe av grunnen til at jeg har det så bra her, og i tillegg så har jeg blitt tatt utrolig godt i mot. All ære til mine kollegaer for en flott start som trainee!

Det at jeg er trainee har jo noen rundt meg lurt på. Jeg har allerede arbeidet som doktorgradskandidat i noen år, slik at jeg føler ikke at jeg kommer rett fra skolebenken, men noen spør jo om jeg ikke noen gang skal bli ferdig å studere. Svaret på det er vel, Nei! I Trondheim forsket jeg på genetikk i forhold til smertelindring og nå sitter jeg i en Forsknings og Utviklingsavdeling hvor vi ser på produksjon av, kvalitetssikring av, og helse-effekt av omega-3 konsentrater. Alt dette er jo kjempeinteressant og skal en komme videre, ja så må en studere fagfeltet sitt. Når en tar en doktorgrad så blir en veldig spesialisert innen sitt fagfelt, og som Kom Trainee så får jeg utvidet min horisont. Kom Trainee har allerede gitt meg kurs i kommunikasjon- og mediehåndtering, og prosjektledelse. Ved at vi arrangerer Nettverksdagen, har vi også fått praktisk erfaring i og plutselig måtte samarbeide med nye kollegaer.

Som dere ser over så har jeg det flott hos GC Rieber, i tidligere blogginnlegg kan dere lese om mine supre Kom Trainee kollegaer, så da er det vel forståelig at jeg har det topp som Kom Trainee!