Biologiske data

fisksiri

Siri er inne i sin siste periode i Lerøy Midt og får boltre seg med store menger biologiske data.

Jeg er nå inne i min siste periode som trainee, og har kommet godt i gang med min modul i Lerøy Midt. Hovedarbeidsoppgavene mine går ut på å lage statistikk over ulike problemstillinger knyttet til biologiske data. Dette er et tidkrevende, men interessant arbeid. Jeg har ansvaret for prosjektet, og må selv finne ut hvordan jeg skal løse oppgavene. For tiden jobber jeg for eksempel med å finne et statistikkprogram hvor jeg kan systematisere og utføre beregningene på den store datamengden jeg har.

Jeg synes det er spennende å jobbe mot å finne et svar eller en løsning på et problem, selv om resultatet ikke alltid blir slik jeg håper på.  Samtidig er det motiverende å vite at resultatet jeg kommer med kan brukes som en del av et beslutningsgrunnlag til videre drift.

Jeg trives veldig bra i Lerøy Midt. Jeg har lært masse om oppdrett, i tillegg til å ha vært ute både på ulike lokaliteter og besøkt kontorene på Hitra og Bergen. Jeg synes jobben er spennende, og gleder meg til å se hvordan fortsettelsen blir!

-Siri