Alice om det sosiale liv på jobben

Tur til Amsterdam, tur til Roma, Tour de Frøya (sykkelritt), Lerøy Cup (fotball) i Bergen, Finans NM (fotball) i Haugesund, Finans NM (fotball) i Kristiansund, fjelltur til Vangshaugen, hyttetur på Oppdal, diverse.....

Som trainee er det viktig å spille en aktiv rolle i alle aspekter av bedriftskulturen, både i jobbsammenheng og i det som skjer av sosiale aktiviteter i bedriften. Hos min første modulbedrift SpareBank 1 Nordvest, jobbet jeg med markeringen av bankens 175års jubileum og dette medførte en hel del morro, men også i mine to andre bedrifter har jeg fått vært med på litt av hvert av sportslige og sosiale aktiviteter...

Min andre modulbedrift Lerøy Hydrotech, gav meg påmelding til Birkebeinerrennet i avskjedsgave. 11 år i utlandet og varme strøk har medført at jeg har null erfaring med langrennski, men jeg er blottet for selvinnsikt og bestemte meg for å ta utfordringen. 19. mars tok jeg altså turen fra Rena til Lillehammer på ski sammen med laksekongene fra Lerøy. Kort oppsummert så opplevde jeg en god kombinasjon av enorm smerte og ekte skiglede. En strålende helg sammen med gode kollegaer og med en stor personlig seier på kjøpet. På bildet har jeg nettopp gått i mål på 7 timer 42 minutter og 51 sekunder og er veldig fornøyd med meg selv.

 

Her er noen av de sosiale happeningene jeg har vært med på i mine modulbedrifter;
Tur til Amsterdam, tur til Roma, Tour de Frøya (sykkelritt), Lerøy Cup (fotball) i Bergen, Finans NM (fotball) i Haugesund, Finans NM (fotball) i Kristiansund, fjelltur til Vangshaugen, hyttetur på Oppdal, diverse julebord inkl. julefestmiddag på en oppdrettsflåte, Jubileumsgalla og byfest m.m i forbindelse med SpareBank 1 Nordvest sitt 175års jubileum, stand-up kveld i Ålesund, båttur med seilskuta Anne Margrethe, Meksikansk aften, kurs i rullsying (!), sommerfest på Tahitifestivalen, konserter med Donkeyboy, DDE, Gunnhild Sundli m.fl, Toppidrettsveka 2010 i Kristiansund og Aure, ukentlig treningsprogram med personlig trener, diverse seminarer, foredrag og konferanser, Operafestuker i Kristiansund og festmiddag i Shells subseahall på Vestbase, Birkebeinerrennet 2011... osv.

 

I tillegg til det faktum at jeg i løpet av traineeperioden har blitt en mer sportslig utgave av meg selv, må jeg også nevne at jeg har en fantastisk arbeidshverdag som trainee, med varierte, spennende og utfordrende arbeidsoppgaver som har gjør at jeg vokser som fagperson og knytter et enormt nettverk i Kristiansundsregionen. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg gleder meg til å gå på jobb hver eneste dag!

Alice birken Stor

 

 

 

 

 

 

- Alice.